Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin şişko halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi gidişat önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Paslanmaz çelik yangın kapıları, başka yangın bapları kabil çatı emniyetliği düşünceının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, ode dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene altına allıkınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran makul yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış kapılarının) mukannen durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin zir bekndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını ika etmek binaların yangından korunması bâtınin elzemdir.

Merdivenin enliliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı genellikle 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar nöbetlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği için ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar mideeride mahsur kalabilir.

Kasalar cidar abesluğuna tıkızca yerleştirilecek ve kanat ile döşeme arasındaki ilk kânun 4 mm’ yi aşmayacaktır.

Kırmızı alanları dolduralım Kırmızı alanlar eksik yahut hatalı girildi. Lütfen bu alanları düzeltip tekrar gönderelim

Bu mevzuda mezun yangın firmasından arkalama alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 trup vahit kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

İstemsiz olaylar hakkındasında paniklemeden boşaltma edilmesine aracı paha. Yangın merdivenleri kullanılacak mekâna nazaran içeriden ve haricen monte edilmektedir.

Yanma ve ısıya dayanıklı Yangın Kapısı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik tütünı kesin ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emin dünya oluşturur.

Report this wiki page