5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article



Ev bark ve daire kadar mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç kez kilitlenmeli?” sorusunun…

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı falsosuz sağlayacak şekilde takılması gereken paroba.

Antrparantez bir katlı örgülarda da yangın çıkışı behemehâl bulunmalıdır. Birhayli yerde karşınıza çıkmış olsa da ayrımına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylece yangın durumlarında kendimizi ve yüzımızdakileri emin alana hızla tahliye etmiş olabilelim.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tamlık gestaltlarda en azca 2 pare yangın çıkışı bulunması zorunludur. Hatta örgülarda bulunacak isim nüshasına destelı olarak yangın merdiveni çıkış sayısı da artış gösterecektir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, dışarıdan çıbanlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Bu anlamda yangın merdivenleri ciddi anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile sahip olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da Yangın Çıkış Kapısı gelmektedir.

Bunun ciğerin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hoppadak her yerde, özellikle de makro binalarda olması kişilerin dirilik kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna nazaran Yangın Merdiveni Kapısı yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıhun yamanın ve şiddetli ısının dışarı çıkmasını önlemek için kapının Yangın Kapısı Fiyatları sapa kip kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page